Головна

Наш блог

Навчання системі iiko – це необхідний етап перед початком роботи

Компанія Retail Soft Consulting є офіційними представниками інноваційної програми iiko в Україні. Iiko – це програмне забезпечення, що допомагає налагодити і поліпшити роботу ресторанного бізнесу. В її вміння входить: швидкий прийом і видача замовлень, ціноутворення, товарно-складський облік в ресторані і багато іншого. Компанія пропонує настройку розумного ПЗ з усім необхідним обладнанням, сервером і навіть комплексним навчанням. Звертайтеся, і побачите все самі!

Як відбувається навчання софту iiko?

Заняття проводяться онлайн за допомогою програми Zoom. Для цього вам буде потрібно будь-який гаджет з виходом в інтернет. Спершу інноваційні технології можуть здатися занадто складними для розуміння і роботи. Адже у них величезний спектр можливостей. Але програма iiko навчання створена таким чином, що навчити вас в короткі терміни розуміти і користуватися функціоналом на повну. З неї ви дізнаєтеся:

Онлайн-навчання від Retail Soft Consulting має багато переваг, а саме:

Чому варто орендувати систему iiko в компанії Retail Soft Consulting?

Система автоматизації ресторану від iiko – це інновації, які поліпшать ваш бізнес вже в перший місяць користування. Вам не потрібно витрачати зайві фінанси і багато часу на установку програми, шукати і купувати обладнання. Компанія Retail Soft Consulting зробить все за вас. Більш того, вона надає гарантії якості ПО і свого навчання. Вам лише потрібно вибрати відповідний тариф і залишити заявку на сайті. Ми чекаємо вас!

2021-10-12