Головна

Наш блог

Установка iiko без проблем та зайвих витрат від компанії RSC

Мрієте спростити управління ресторанним бізнесом і залучити нових клієнтів? Інноваційні технології, що базуються на штучному інтелекті, вам на допомогу! Замовляйте програму iiko в компанії Retail Soft Consulting. Ми не тільки надамо, але і виконаємо оперативну установку iiko під ключ!

Як скористатися програмним забезпеченням iiko: що для цього потрібно?

Для впровадження утиліти iiko на ваше підприємство необхідно тільки бажання! Автоматизація ресторану з айко – це максимум ефективності і мінімум зусиль! Щоб стати власником сучасної програми:

  1. Зателефонуйте нам або залиште заявку на сайті компанії Retail Soft Consulting.
  2. Виберіть оптимальний тариф із запропонованих варіантів (при необхідності ми допоможемо визначитися і підберемо кращу пропозицію під ваші потреби).
  3. Визначтеся зі сховищем (ми надаємо хмарне сховище на власних серверах, розташованих в європейських дата-центрах).
  4. Сплатіть послугу будь-яким зручним способом.

Як встановлюється crm система?

Після виконання перерахованих дій фахівці компанії Retail Soft Consulting підключать crm систему для ресторанного бізнесу iiko до вашого закладу. Ми надамо обладнання для реалізації функціонального потенціалу програми і навчимо користуватися утилітою (на онлайн-курсах). Процес впровадження iiko на підприємство займе не більше тижня від початку і до кінця. У підсумку ви отримаєте багатофункціональну систему, яка:

Чому вигідно звертатися в Retail Soft Consulting?

Компанія Retail Soft Consulting є офіційним партнером iiko в Україні. Ми гарантуємо оригінальність наданого ПО і повну відповідність iiko заявленому функціоналу. У нас найвигідніші тарифи і лояльні ціни, що підтверджується численними відгуками.

Співпраця з нами принесе тільки позитивні емоції. Компанію Retail Soft Consulting вибирають через:

Ми подбаємо про ваш бізнес як про своє!

2021-09-05