Головна

Наш блог

Програма iiko для автоматизації ресторанного бізнесу – ідеальне рішення з багатогранним функціоналом

Iiko – це сучасна утиліта для повноцінної автоматизації і контролю виробничих процесів в ресторанному бізнесі. Система веде всі види обліку, здійснює управління складом, закупівлями, кухнею, бюджетом, доставкою, а також допомагає контролювати роботу співробітників. За рахунок цього підвищується якість послуг, що надаються, збільшується лояльність клієнтів і прибутковість бізнесу. Автоматизація для кафе, бару, ресторану з iiko – основний крок на шляху до успіху!

ПЗ iiko для громадського харчування: функціонал і можливості

Інноваційна утиліта створювалася із застосуванням технологій штучного інтелекту. Вона може буквально все і охоплює такі сфери діяльності закладу громадського харчування:

Айка для ресторанів з легкістю замінює цілий штат управлінського персоналу. Система працює безвідмовно, без впливу людського фактора, завдяки чому помилки і неточності виключені!

Програма для обліку в кафе і ресторані iiko: доцільність впровадження

Впровадивши iiko в заклад громадського харчування, ви отримаєте:

Айка програма для громадського харчування допоможе довести обслуговування клієнтів до досконалості і цим виділитися на тлі конкурентів. При цьому вам не доведеться докладати значних зусиль. Заклад з iiko працює автономно і стабільно без будь-якого втручання з боку керівництва.

Де купити програму iiko вигідно під ключ?

За оригінальною програмою для автоматизації ресторанного бізнесу iiko звертайтеся до нас будь-яким зручним способом: через заявку на сайті або по телефону. При співпраці з нами ви отримуєте:

Ми запропонуємо кілька тарифів iiko з різним функціоналом і допоможемо підібрати оптимальний під ваші потреби. Також надамо обладнання для iiko і навчальні курси iiko в режимі онлайн. А в майбутньому візьмемо на себе технічну підтримку вашого закладу, щоб ви були впевнені в завтрашньому дні.

2021-08-26