Головна

Наш блог

Програма iiko – автоматизація ресторанного бізнесу з вигідними перспективами

Програма iiko – це інноваційна система для автоматизації ресторанного бізнесу з нуля. З її допомогою ви значно спростите всі управлінські процеси і поліпшите сервіс, що в підсумку приверне нових клієнтів. Утиліта iiko поєднує в собі простоту, зручність і штучний інтелект. Вона стане надійним помічником і незамінним партнером!

Можливості програмного забезпечення iiko

Сучасна утиліта За для громадського харчування iiko охоплює практично всі виробничі процеси: від обліку поставок до заохочення співробітників. Вона може:

З iiko вам більше не потрібні адміністратори і керівники. Довірте свій бізнес дослідної утиліті, яка, на відміну від людини, не помиляється і не вимагає зарплату!

Автоматизація кафе і бари з iiko: переваги

Автоматизація кафе і бари iiko – це безліч переваг:

Де замовити програму iiko для ресторану, бару чи кафе?

За ультрасучасної програмою для автоматизації ресторанного бізнесу звертайтеся в компанію Retail Soft Consulting. Ми є офіційним партнером iiko в Україні. Пропонуємо кілька тарифів з різним функціоналом, серед яких ви зможете підібрати оптимальний саме для свого закладу.

Фахівці компанії Retail Soft Consulting допоможуть впровадити утиліту iiko швидко і з мінімальними витратами. Також ми надаємо технічну підтримку, вчимо працювати з iiko, надаємо обладнання для реалізації всіх функцій ПЗ і хмарне сховище. Співпраця з нами приносить тільки позитивні емоції і перевершує будь-які очікування! Компанія Retail Soft Consulting з радістю удосконалить ваш бізнес і стане запорукою вашого процвітання!

2021-09-02