Головна

Наш блог

Зберігання iiko в хмарі: суть функції

Автоматизація замовлень не єдиний бонус від iiko. Ви також можете скористатися функцією зберігання даних на хмарному сервері, де вони будуть надійно заховані. У разі неприємностей, ви завжди зможете відновити необхідну інформацію, а не починати роботу з нуля. Хмарне зберігання – сучасне рішення серед підприємців. Звертайтеся в Retail Soft Consulting за технологічною системою iiko.

Iiko хмара: у чому переваги?

Компанія Retail Soft Consulting надає сервер разом з програмою, куди будуть зберігатися всі ваші дані. Це зручно для власників ресторанного бізнесу, так як не потрібно витрачати фінанси на нові сервера, наймати невідомих людей для обслуговування і розбиратися в цьому самостійно. Також хмарне сховище iiko зручно тим, що:

Ця функція програми особливо корисна для закладів працюють сезонно. Софт працює тільки в необхідний період часу, але вся інформація для підприємства зберігається на наданому сервері протягом усього співробітництва.

Чому crm для ресторанного бізнесу варто замовити в Retail Soft Consulting?

Ми цінуємо свою роботу і репутацію. Тому намагаємося полегшити підключення софта клієнтам на скільки це можливо. У нашому арсеналі безліч серверів, які підтримують інформацію вже більше 8 років. У нас є все необхідне обладнання і висококваліфікована команда. Компанію Retail Soft Consulting вибирають не просто так. Головні наші гідності це:

Якщо ви ще не замовили crm для ресторанного бізнесу iiko, поспішіть в Retail Soft Consulting! Співпраця з нами, принесе вам одне задоволення і зробить ваш бізнес ще продуктивніше.

2021-10-20