Головна

Наш блог

Ресторанний бізнес з iiko – це просто, легко і вигідно

Програма для ресторанів iiko значно спрощує всі виробничі процеси. З її допомогою сервіс вашого закладу покращиться, що в підсумку приверне нових клієнтів і збільшить прибуток. Інноваційна утиліта iiko – це найнадійніший помічник, який замінює цілий штат керівників. І ми – компанія Retail Soft Consulting із задоволенням доведемо вам це!

Автоматизація замовлень з iiko – запорука залучення нових клієнтів

Програма iiko перетворює роботу з замовленнями до невпізнання. За рахунок мінімізації впливу людського фактора на прийом замовлень запобігають помилки, що ведуть до збитків. Автоматизація замовлень в ресторані має наступні функції:

Крім того, багатофункціональна утиліта iiko може вести складський облік, контролювати поставки, витрата і зберігання продуктів. Персонал закладу зможе приділяти більше уваги маркетингу і зустрічатиме гостей з посмішкою за рахунок меншої втоми.

Касова система від iiko – як все влаштовано?

Робота з касою через заслуговує на окрему увагу. Сучасна касова система айко може:

З iiko заклад громадського харчування буде працювати як чітко налагоджений механізм – без збоїв і неточностей. У вас ніколи не виникне недостачі!

Додаткові переваги iiko

Тисячі закладів по всьому світу вже працюють з iiko. Високоінтелектуальну утиліту вибирають через:

У компанії Retail Soft Consulting ви можете замовити не тільки саму програму, але й устаткування, хостинг сервера для зберігання інформації, аудит, навчальні курси. Звертайтеся до професіоналів з величезним досвідом!

2021-09-19