Головна

Наш блог

Програма iiko – універсальний інструмент для автоматизації закладів громадського харчування будь-якого рівня

Автоматизація ресторану з iiko – це захоплюючий та результативний процес. Утиліта бере на себе основні управлінські функції та замінює цілий штат співробітників. На відміну від аналогів, iiko займається не лише бухгалтерським та фінансовим обліком, а й контролює роботу персоналу, спрощує рутинні операції, забезпечує безперебійну роботу служби доставки їжі, веде облік складу, контролює закупівлю та витрату продукції. Але чим корисна система для конкретних закладів?

Програма iiko для ресторанів та кафе

Програма iiko для громадського харчування безперечно корисна і доцільна. Вона виконує роботу адміністратора, прискорюючи та спрощуючи рутинні операції, а також виключаючи вплив людського фактора на точність обліку та аудиту. Утиліта може взяти під контроль як один заклад, так і цілу мережу.

Компанія Retail Soft Consulting – офіційний пирнет iiko в Україні, пропонує кілька тарифів для подібних закладів громадського харчування:

У компанії Retail Soft Consulting ви можете придбати не тільки ПЗ, але й хостинг сервера для зберігання персональної інформації. При цьому ваша інформація зберігатиметься у найкращих європейських датах центрах з підвищеною безпекою. Це ідеальне рішення для закладів, що працюють сезонно, та великих ресторанних мереж.

Програма iiko для служби доставки їжі

Програма для служби доставки їжі представлена ​​тарифом iikoCloudEnterprise. У цьому тарифі набір функцій вражає різноманіттям:

Утиліта iiko самостійно приймає замовлення, фіксує їх у звітах, передає на кухню та розсилає повідомлення за необхідності. Вашому оператору достатньо натиснути одну кнопку.

Чому звертаються до Retail Soft Consulting?

Ми пропонуємо комплексні рішення щодо встановлення iiko, а також надаємо великий асортимент додаткових послуг для комфортної експлуатації ПЗ без обмежень. У нас можна замовити хмарне сховище, обладнання, курси, що навчають. Всім клієнтам надається цілодобова технічна підтримка.

2021-11-28