Головна

Наш блог

Програма iiko для кав’ярень та барів – віртуальний адміністратор у вашому закладі

Компанія Retail Soft Consulting пропонує зручні тарифи iiko з crm для кав’ярень та барів, а також з будь-якими видами обліку. Навіть у мінімальній комплектації утиліта справляється з усіма виробничими завданнями та забезпечує безперебійну роботу закладу громадського харчування. Оцініть вигідні сторони iiko для малого бізнесу та швидше приєднуйтесь до нашої великої родини!

Можливості iiko для барів та кафе

Програма для бару iiko бере на себе всі управлінські процеси. Вона повністю замінює адміністратора, позбавляючи необхідності наймати додатковий персонал. Саме для барів, кафе та кав’ярень iiko корисна тим, що:

Якщо у вас кафе зі службою доставки, ви можете обрати більш розширений тариф iiko та оптимізувати процедуру приймання/відправлення страв. Утиліта фіксує дзвінки, передає замовлення на кухню, допомагає кухареві дотримуватися послідовності приготування страв за допомогою видачі технологічних карт, розсилає повідомлення та враховує електронні платежі. До iiko можна підв’язати сайт або програму закладу, а також безліч різних модулів, у тому числі персональних.

Чому програма iiko стала ТОПовою?

У iiko немає прямих аналогів, тому утиліту можна назвати незамінною. Завдяки гнучким налаштуванням iiko можна підлаштувати під заклад будь-якого формату з огляду на всі побажання та вимоги власника. І все це за лояльну вартість, якщо звернутися до офіційного постачальника ПЗ – до компанії Retail Soft Consulting.

Якщо ваш заклад працює сезонно, рекомендуємо зберігати iiko у хмарі. Замовити хостинг ви можете у нас. Наші сервери розташовані в європейських дата-центрах та відрізняються високою надійністю. Під час роботи закладу ви зможете користуватися програмним забезпеченням, а потім перервати експлуатацію, не втрачаючи даних. Після повернення ваша інформація відновлюється. Автоматизація кафе та бару с iiko – це крок у світле майбутнє!

2022-01-09