Головна

Наш блог

Проблеми з iiko – техпідтримка від RSC допоможе

Будь-який бар, ресторан або кафе софт iiko піднімає на новий рівень. Віртуальний помічник стає незамінною частиною робочого процесу. Але навіть у такій стабільній програмі іноді трапляються збої. Якщо під час експлуатації iiko ви зіткнулися з проблемами, звертайтесь до технічної підтримки компанії Retail Soft Consulting. Тільки прямий постачальник ліцензованого програмного забезпечення може оперативно та віддалено надати кваліфіковану допомогу.

Як звернутися до технічної підтримки?

Технічна підтримка iiko від Retail Soft Consulting працює цілодобово без перерв та вихідних. Звертатись ви можете з будь-яких питань щодо налаштування, експлуатації та несправностей утиліти. Надіслати заявку можна на електронну пошту. Також ви можете зателефонувати на гарячу лінію та отримати консультацію у телефонному режимі. Майстри технічної служби, у свою чергу:

Співпраця з техпідтримкою від Retail Soft Consulting завжди продуктивна і комфортна, що підтверджується численними відгуками. За консультації та допомогу не доведеться доплачувати. Послуги служби вже враховано у вартості тарифів.

Retail Soft Consulting – ваша надійна опора на всі часи

Наша компанія надає повний спектр послуг з впровадження iiko до закладів громадського харчування різних рівнів: ресторани, кафе, бари, піцерії, служби доставки тощо. Ми надаємо кілька тарифів на вибір з різним функціоналом та адекватною ціною. Крім безпосередньо програмного забезпечення, ми пропонуємо:

З iiko автоматизація заклади громадського харчування проходять легко та безпроблемно. А навіть якщо затримки виникають, наша технічна підтримка рятує з біди екстрено та ефективно. Спільними зусиллями ми просунемо ваш заклад на вершину харчової сфери та зробимо його недосяжним для конкурентів!

2021-12-16