Головна

Наш блог

Поєднання програми iiko з обладнанням – нові можливості та безперервний розвиток

Програма iiko у Дніпрі  уславилася надійністю, зручністю та багатофункціональністю. Утиліта бере на себе всі управлінські процеси і допомагає контролювати заклад без особливого клопоту. За це відповідають різні модулі системи. В iikoFront часто використовується різнопланове обладнання для прийому, видачі та оплати замовлень: фіскальні реєстратори, ваги, принтери, грошові скриньки, покупець. У версіях програмного забезпечення до 6.2 підтримувалися лише певні моделі перерахованого обладнання. Сучасна версія API позбавлена ​​цього обмеження та може підключатися до будь-яких моделей обладнання.

Програма iiko та фіскальні реєстратори

В API фіскальні реєстратори представлені категорією ICashRegister. Вона містить не тільки ідентифікатор, але ім’я пристрою. ICashRegister – це набір команд, таких як

Кожен фіскальний реєстратор можна настроювати (Cash Register Settings). Cash Register Settings складається з наступної інформації:

Технологія підключення iikoFront до обладнання однакова, незалежно від моделі. Спочатку потрібно створити клас ICash Register Factory, зареєструвавши модель у списку обладнання. Потім потрібно додати нову модель до списку обладнання за допомогою функції Register Cash Register Factory. Надалі за назвою обладнання iikoOffice можна буде знайти реєстратор і змінити його налаштування.

Програма iiko та ваги

Щоб почати користуватися певною моделлю ваг, потрібно зареєструвати її в переліку обладнання (як у випадку з фіскальними реєстраторами). Схема така сама, в ній немає нічого складного. Якщо ви сумніваєтеся у своїх можливостях, довірте підключення обладнання до iiko досвідчених фахівців компанії Retail Soft Consulting. Також тут можна замовити саме обладнання, пройти навчальні курси з експлуатації iiko, отримати у будь-який час технічну допомогу та орендувати хмарне сховище.> Автоматизація ресторанного бізнесу з компанією Retail Soft Consulting – це швидко, зручно та вигідно.

2021-12-06