Головна

Наш блог

Переваги програми iiko для ресторанного бізнесу

Програма iiko для ресторанного бізнесу є вигідним капіталовкладенням, яке моментально окупається і приносить стабільний дохід. За допомогою цієї утиліти можна автоматизувати всі рутинні операції і виробничі процеси. Керувати закладом громадського харчування з iiko – одне задоволення, в чому вже переконалися тисячі користувачів по всьому світу.

Що вміє програмне забезпечення для об’єктів громадського харчування iiko?

Можливості програми iiko багатогранні, і їх можна підлаштовувати під конкретний заклад. Програмне забезпечення для громадського харчування може:

До iiko можна підключити будь-які модулі (GoogleSheets, CallTracking, систему онлайн-платежів, месенджери, сайт закладу, додаток). А саме примітно те, що система може управляти як одним закладом, так і цілої ресторанної мережею.

Переваги iiko для ресторанних мереж

Власнику вкрай складно розриватися між закладами власної мережі. Потрібно стежити за звітністю, меню, роботою співробітників і все своїми силами. Програма iiko спрощує перераховані завдання:

З таким помічником, як iiko, ви зможете розслабитися і відпочити від роботи. Довірте свою мережу штучного інтелекту і насолоджуйтеся результатом з перших днів експлуатації програми.

Як отримати програму iiko на вигідних умовах?

Компанія Retail Soft Consulting із задоволенням надасть вам програму iiko і допоможе безболісно впровадити її на підприємство. Ми пропонуємо кілька тарифів з різним функціоналом і цінами, щоб ви не переплачували за непотрібні опції. Ви можете вибрати базовий тариф, більш досконалий (для служби доставки) і максимальний (з доставкою і колл-центром). Ми виконаємо будь-який каприз оперативно і якісно!

Крім програми, в компанії Retail Soft Consulting можна замовити обладнання, хостинг сервера, навчальні курси. Ми дбаємо про клієнтів і ніколи не відмовляємо в технічній підтримці!

2021-09-18