Головна

Наш блог

Переваги програми iiko для офіціантів

Швидкість і якість роботи офіціантів безпосередньо впливають на відвідуваність закладу. Програма iiko для офіціантів вкрай корисна тим, що спрощує рутинні операції і поліпшує сервіс. З інноваційної утилітою ваші офіціанти будуть працювати із задоволенням, легко і невимушено. Привітність персоналу не залишиться без уваги гостей, які будуть з радістю повертатися в заклад знову і знову.

Організація роботи в ресторані з iiko – це просто і зручно

Організація замовлень в ресторані з iiko для офіціантів має наступні опції:

Крім того, iiko запобігає необхідності стежити за меню. Електронне меню оновлюється автоматично моментально після внесення правок. І воно буде однаковим у всіх закладах, в разі управління за допомогою iiko ресторанної мережею.

З iiko офіціанти можуть займатися своїми прямими обов’язками – просувати страви і напої за рахунок опису переваг і інгредієнтів. Вони зустрічають гостей з посмішкою, продуктивність їх роботи збільшується в рази.

Переваги iiko для кафе

Програма системи обліку для кафе iiko створена із застосуванням технологій штучного інтелекту, що дозволяє їй підлаштовуватися під потреби конкретного закладу. Вона оснащена гнучкими настройками і охоплює практично всі управлінські аспекти роботи закладу. Утиліту iiko вибирають через:

Як навчити офіціантів роботі з iiko?

Фахівці компанії Retail Soft Consulting не тільки нададуть вам систему iiko для професійного використання, але і проведуть навчання персоналу роботі з цією програмою. Ми пропонуємо пройти онлайн-курси для всіх категорій співробітників закладу громадського харчування. Звертаючись до нас, ви отримуєте комплекс послуг по впровадженню iiko на підприємство, а також подальший аудит і технічну підтримку в режимі 24/7.

2021-09-12