Головна

Наш блог

Організована робота ресторану – це гарантований прибуток і задоволені клієнти

Завести управлінський облік в ресторані – це розумне рішення для власника бізнесу. Програма iiko допомагає організувати весь процес роботи так, щоб всі клієнти залишалися задоволеними, а співробітники працювали без напруги. Швидке обслуговування, зручна система меню і розрахунку, контроль закупівлі та багато іншого iiko бере на себе. Зверніться в Retail Soft Consulting, щоб змінити свій бізнес до невпізнання.

Які функції може виконувати iiko?

Дана програма має штучний інтелект, який здатний виконувати широкий спектр послуг:

Також iiko може працювати з іншими додатками: з сайтом, месенджером, соціальними мережами та іншим. Компанія Retail Soft Consulting пропонує безліч цікавих додаткових функцій для утиліти. Наприклад, касову систему.

У чому переваги касової системи?

Це сучасна модель, без якої неможливо обійтися в ресторанному бізнесі. З нею ви зможете контролювати процес і чесність співробітників навіть перебуваючи на іншому кінці планети. Також касова система айко вміє:

Контроль фінансів підприємства допоможе зрозуміти, де є прогалини в роботі, і вчасно їх усунути.
Налаштування програми iiko здійснюється протягом тижня після подачі заявки. Весь процес відбувається швидко і без зайвих витрат. Retail Soft Consulting надасть все необхідне обладнання, сервер і хостинг. У разі поломок у нас працює цілодобова технічна підтримка. Ми гарантуємо, що вже в перший місяць, ви побачите ефективність і результат штучного інтелекту.

2021-10-14