Головна

Наш блог

Оренда системи iiko швидко і за вигідною ціною тільки у нас

Щоб ваше заклад працював як годинник, ми рекомендуємо скористатися послугами штучного інтелекту. Компанія Retail Soft Consulting пропонує оригінальне ПЗ системи iiko, яка здатна взяти на себе всі управлінські процеси ресторанного бізнесу. Купівля або оренда iiko в Дніпрі доступна за прийнятними цінами. Звертайтеся, і зробіть свій бізнес краще!

Автоматизація кав’ярні за допомогою iiko: які тарифи існують

Клієнти нашої компанії можуть придбати систему в тарифі “LifeTime”. Це повноцінний пакет послуг з базовими функціями, можливістю настройки ціноутворення, контролю товарно-складського обліку і не тільки. В процесі роботи, ви зможете здобувати додаткові функції. Також у нас є послуга оренди в трьох тарифах:

До будь-якого з тарифів ви зможете докупити додаткові модулі протягом користування. У тому числі прив’язати до утиліти власні модулі: сайт, месенджер, соціальні мережі, GoogleSheets, CallTracking та інші.

Як встановлюється crm система?

Спочатку вам необхідно вибрати тариф та залишити заявку. Після її оброблять наші фахівці, зв’яжуться з вами для уточнення деталей і приїдуть до закладу для установки програмного забезпечення. В цілому crm система для кав’ярні, ресторану, бару підключається протягом тижня. Ми надамо обладнання для реалізації функціонального потенціалу програми і навчимо як їй правильно користуватися. У підсумку ви отримаєте багатофункціональну систему, яка:

Довірте ваш бізнес компанії Retail Soft Consulting, і отримаєте якісний результат вже в перший місяць роботи! Ми гарантуємо тільки оригінальне програмне забезпечення та європейський сервіс обслуговування.

2021-10-02