Головна

Наш блог

Навчальні курси з iiko від компанії Retail Soft Consulting: як все відбувається, чому варто спробувати?

Зрозуміти, як працює система для автоматизації гастрономічного бізнесу, освоїти базові та додаткові функції, розібратися в налаштуваннях вам допоможе навчання iiko. Компанія Retail Soft Consulting пропонує пройти навчання у кваліфікованих фахівців, які випробували утиліту на власному досвіді. Після наших курсів iiko стане для вас надійним помічником, з яким ніколи не виникне проблем.

На кого розраховані курси з iiko?

Навчальні курси з експлуатації ПЗ для громадського харчування розраховані на персонал різного рівня. Пройти навчання не буде зайвим для:

Кожен з перерахованих фахівців у програмі iiko обов’язково знайде корисні опції для себе. Тому всім співробітникам закладу важливо навчитися працювати з представленою системою.

Як проходить навчання роботі з iiko?

Навчання здійснюється у віртуальному форматі через Zoom. Ви можете вибрати зручний графік та відвідувати заняття з будь-якої точки планети. Для цього вам знадобиться лише бажання та будь-який персональний пристрій з виходом до мережі Інтернет.

Переваги онлайн-навчання:

Навчання у віртуальному режимі більше нічим не відрізняється від класичного очного. Ви зможете ставити запитання викладачеві, виконуватимете завдання та проходитиме тестування в кінці курсу, після чого отримаєте документ, що підтверджує наявність навичок та знань.

Що можна отримати з курсів?

Після проходження навчального курсу автоматизація кафе та бару з iiko перестане здаватися вам чимось магічним і неможливим. Ви навчитеся:

Всі вкладення в навчання та впровадження iiko у ваш заклад почнуть окупатися відразу ж після активізації ПЗ. Ви гарантовано не пошкодуєте, що обрали послуги Retail Soft Consulting!

2021-10-20