Головна

Наш блог

Налаштування ПЗ в Дніпрі – зробимо без зайвих проблем і витрати фінансів

Налаштування ПЗ для кафе або будь-якого іншого закладу, допоможе поліпшити роботу персоналу і підвищити відвідуваність клієнтів. Завдяки програмі iiko, ви позбудетеся від помилок в роботі, зніміть з себе і персоналу рутинні обов’язки, будете щомісяця одержувати готові звіти по бухгалтерії та фінансів. Звучить заманливо? Звертайтеся в компанію Retail Soft Consulting за високотехнологічної утилітою за доступною ціною.

Кому потрібна програма iiko?

Управлінський облік iiko необхідний для закладів громадського харчування, в список яких входить:

Інноваційна система управління внутрішніми процесами вже стала помічником багатьох закладів. Вона налагоджує роботу персоналу і допомагає начальству. Створює комфортні умови для клієнтів, тим самим підвищує лояльність до закладу. Утиліта iiko бере на себе:

Компанія Retail Soft Consulting має в асортименті ще безліч додаткових функцій, які ви зможете підключити в процесі роботи. В тому числі можливість підключення системи обліку для кафе, що працюють сезонно. Сама програма працює тільки в необхідний період часу, але вся інформація для підприємства зберігається на наданому сервері.

Як замовити програму iiko для кафе?

Завдяки нинішнім технологіям, орендувати програму iiko дуже просто. Потрібно лише вибрати відповідний тариф на офіційному сайті, і відправити заявку. У найкоротші терміни наша команда зв’яжеться з вами, уточнить всі деталі і допоможе завершити заявку оплатою. Ми надамо вашому закладу обладнання, сервер, налаштуємо його і проведемо для вас і персоналу онлайн-навчання з використання функціоналу. Вам потрібно лише довіритися, і отримати якісний результат.

2021-10-06