Головна

Наш блог

Якісна технічна підтримка iiko для мешканців Дніпра

Техпідтримка iiko у Дніпрі прийде на допомогу в будь-яких непередбачених ситуаціях. Потрібно змінити налаштування, програма дала збій, не розібралися з функціоналом – фахівці Retail Soft Consulting оперативно вирішать будь-яку ситуацію. Звертайтеся відразу ж, адже час – це цінний ресурс, який не можна марнувати.

Retail Soft Consulting ніколи не залишить наодинці з проблемою

У нашій команді професіонали з величезним досвідом, що віртуозно володіють ПЗ для громадського харчування iiko. Технічна підтримка працює у цілодобовому режимі без перерв та вихідних. Більшість проблем просто вирішуються віддалено, завдяки чому вам не доведеться чекати фахівця і переплачувати за непотрібні послуги.

Крім технічної підтримки наша компанія здійснює навчання iiko, а саме навчання наступним опціям</span >:

А щоб програмне забезпечення працювало без збоїв, ви можете орендувати у нас хостинг сервера для зберігання бази даних. Наше серверне обладнання розташоване в європейських дата-центрах і постійно знаходиться під контролем, а також має багаторівневий захист. З таким рішенням ваші персональні дані завжди будуть конфіденційними.

Як надається технічна підтримка?

Якщо у вас виникла проблема з iiko, ви можете:

Наші співробітники відразу ж приймуть заявку в роботу і за лічені хвилини нададуть ефективне вирішення проблеми. Якщо ситуацію неможливо вирішити віддалено, ми виїдемо на об’єкт та допоможемо вам очно.

Технічна підтримка входить у вартість тарифів ПЗ для громадського харчування. Вам не доведеться доплачувати за консультації та віддалене вирішення неполадок.

Чому обирають нас?

Retail Soft Consulting – легальний постачальник ПЗ для оптимізації бізнесу в Україні. Ми працюємо лише з ліцензованим програмним забезпеченням та співпрацюємо із закладами будь-яких рівнів (як з дрібними кафе, барами, так і з масштабними ресторанними мережами). Наші переваги:

Ми робимо все можливе, щоб ресторанний бізнес в Україні процвітав та розвивався!

2021-11-18