Головна

Наш блог

Iiko піднімає будь-який бізнес з колін!

У випадках, коли бізнес стає витратним і невигідним, коли опускаються руки і немає більше бажання займатися улюбленою справою, програма iiko приходить допомогу. Вона допоможе вам перезавантажитись і почати працювати по-новому. З першого ж дня використання утиліти ви зрозумієте, яких саме помилок припустилися, що призвело до занепаду і як виправити ситуацію. Більше того, iiko зробить практично все за вас – візьме на себе контроль за бізнесом без впливу людського чинника.

Що може iiko?

Айко – це високоінтелектуальна система для обліку та управління всіма виробничими процесами в будь-яких закладах, від кав’ярень до великих ресторанних мереж. Айко керує:

ПО для громадського харчування iiko контролює поставки та витрату продукції, збирає звітність, веде будь-які види обліку (у тому числі складський облік у ресторані ), спрощує прийом замовлень, бронювання столиків, видачу та доставку готової продукції. Через неї проходять усі касові операції, завдяки чому нічого не вислизне від уваги власника. Власник може моніторити активність закладу з будь-якої точки планети, увійшовши до особистого кабінету та запитавши звіт, який буде надіслано утилітою миттєво. Таким чином iiko може замінити цілий штат співробітників: адміністраторів, які управляють. Довіртеся електронному помічнику, який працює з точністю швейцарського годинника!

Переваги програмного забезпечення для громадського харчування iiko

Програма прославилася в усьому світі своїми перевагами. Вона:

Чому за iiko звертаються до нас?

Retail Soft Consulting – офіційна компанія-постачальник ПЗ для громадського харчування в Україні. Ми надаємо комплекс послуг із встановлення iiko «під ключ»:

Також ми пропонуємо обладнання для закладів громадського харчування, яке в комбінації з iiko стане потужним бізнес-інструментом для гарантованого досягнення поставленої мети. Звертайтесь, разом ми досягнемо успіху!

2021-11-12