Головна

Наш блог

Хмара для iiko – ідеальний спосіб зберігання інформації

Iiko хмара – це оптимальне рішення для підприємців, які працюють сезонно або хочуть заощадити на облаштуванні сервера та найму адміністратора для його обслуговування. Вибираючи хмарне сховище, Ви також отримуєте максимальний захист персональних даних. Це вигідно з багатьох сторін, тому хмарне зберігання інформації зараз на першому місці за популярністю.

Особливості та переваги хмарного сховища

Хмарне сховище – особливий спосіб зберігання даних, що передбачають їх передачу на віддалений сервер через Інтернет або іншу мережу. Такий спосіб зберігання інформації ідеально підходить для програми iiko, тому що:

Хмара має практично необмежений обсяг місця. З ним ніколи не виникає проблем, пов’язаних із дефіцитом пам’яті. Завдяки цьому забезпечується безперебійна робота системи iiko. Отже, ваш бізнес буде працювати без простоїв та фінансових втрат.

Де взяти місце на хмарному сховищі для iiko?

Компанія Retail Soft Consulting надає не тільки саму програму для автоматизації бізнесу, а й місце на хмарі для зберігання інформації. Ви можете орендувати сховище за найвигіднішим тарифом необмежену кількість часу. Звертаючись до нас, ви отримуєте:

Незалежно від того, яким є ваш бізнес – організація служби доставки квітів або кафе/бар/ресторан, співпрацювати з нами вам сподобається!

2021-10-27