Головна

Наш блог

Чим корисна iiko для бухгалтера?

Програма iiko для бухгалтера – незамінний помічник в обліку та веденні ресторанного бізнесу. З цією утилітою ви можете контролювати всі фінансові процеси легко та невимушено, а також створювати звіти у зручному форматі. Оцінити всі можливості утиліти для бухгалтера вам допоможе компанія Retail Soft Consulting. Ми надаємо найкраще програмне забезпечення для автоматизації закладів громадського харчування, навчальні курси та інші послуги з впровадження iiko на підприємство.

Користування iiko для бухгалтера

В описаній утиліті фінансовий облік для кафе можна знайти в розділі «План рахунків ». Цей розділ є схемою для угруповання та внесення наступних складових виробничої діяльності:

План рахунків веде за загальноприйнятими нормами і стандартами. Кількість опцій утиліти залежить від обраного тарифного плану, але навіть у базовій версії є все необхідне для комфортного бухгалтерського обліку (контроль активів, доходів, витрат, капіталу).

Бухгалтер за допомогою iiko може:

Файли, створені за допомогою утиліти iiko, можна вивантажувати в 1С. Освоїти повний асортимент бухгалтерських функцій утиліти ви можете на спеціальному курсі.

Retail Soft Consulting – офіційний постачальник iiko в Україні

Якщо ви хочете спростити всі виробничі операції, такі як організація замовлень у ресторані, бухгалтерський, фінансовий, складський облік, звертайтесь за високоінтелектуальною програмою iiko до нас! Ми пропонуємо найвигідніші тарифи за лояльними цінами для різнорівневих закладів: кафе, барів, ресторанів.

Замовити утиліту можна на нашому офіційному сайті в будь-який зручний час, зателефонувавши нам, замовивши зворотній дзвінок або написавши в месенджерах. Також ми надаємо:

Ми допоможемо вам автоматизувати діяльність закладу громадського харчування та вийти на новий рівень обслуговування, залишивши конкурентів позаду!

2021-11-03