Головна

Наш блог

Автоматизація ресторанного бізнесу – це модно, вигідно, розумно

Ви втомилися розгрібати помилки співробітників? Набридло робити постійну інвентаризацію? Домагатися розташування клієнтів? Тоді вам точно потрібна розумна програма iiko від компанії Retail Soft Consulting. Це система автоматизації кафе, ресторанів та інших місць громадського харчування, яка бере на себе всі управлінські турботи. Вам лише потрібно залишити нам заявку, і вже через тиждень ваша робота зміниться.

У чому переваги даної програми?

Функції даної програми безмежні, все залежить від потреб вашого закладу. Ви можете взяти спочатку базові функції, потім доповнити їх додатковими, а при бажанні ще й інтегрувати з різними додатками. Програма iiko може:

Також є важлива перевага для власників сезонного бізнесу. Власники можуть використовувати програму в разі потреби, а коли вони не працюють, їх дані просто зберігаються на нашому сервері. Тобто щороку не потрібно починати все заново.

Які варіанти програми бувають і як їх можна замовити?

Компанія Retail Soft Consulting пропонує клієнтам купити програму в тарифі “LifeTime”, де будуть всі базові та вдосконалені функції. Або ж орендувати програму в трьох тарифах:

До тарифів видається все необхідне обладнання для роботи, сервер (на вимогу), проводиться хостинг і надається технічна 24/7. Замовити iiko Дніпро можна зателефонувавши по телефону або залишивши заявку на сайті. Наші співробітники швидко її оброблять і направлять до вас техніків для підключення. Вся процедура займає не більше тижня. Зате ви неодмінно будете задоволені результатом!

2021-09-26