Головна

Наш блог

Автоматизація кафе, барів, ресторанів з iiko – повний контроль підприємства у будь-якій точці планети

Автоматизація кафе з айко – ефективне рішення для малого бізнесу, що дозволяє вирішити безліч проблем, просунути заклад, підвищити лояльність цільової аудиторії та домогтися визнання у професійній сфері. Довіртеся технологіям штучного інтелекту. Впустіть їх у своє життя, і ви зрозумієте, наскільки це зручно.

Які проблеми вирішує iiko?

Iiko – програма для ресторану  з мультизадачним функціоналом та практично необмеженими можливостями. Це система обліку, яка формує цільну картину того, що відбувається, і дозволяє контролювати бізнес з будь-якого персонального пристрою, отримуючи звіти на першу вимогу. Утиліта iiko бере на себе:

Програма позбавляє необхідності:

Утиліта спрощує та прискорює рутинні операції, підвищуючи продуктивність закладу. Результат впровадження iiko – безперебійна робота бізнесу, подібно до швейцарських годинників.

Переваги iiko

ПО для громадського харчування прославилося:

Програма мінімізує вплив людського фактора на роботу закладу, який є основною причиною помилок, що ведуть до збитків. Стати власником утиліти дуже просто. Звертайтеся до Retail Soft Consulting, і за лічені дні ваше підприємство почне працювати по-новому. Ми надаємо не лише ПЗ, а й:

Утиліта iiko – вигідне вкладення, що окупає себе з перших днів експлуатації!

2021-12-19