Головна

Наш блог

Автоматизація бару з iiko: можливості та переваги

Програма для бару iiko допомагає оптимізувати бізнес та спрощує будь-які виробничі операції. Вона буквально бере на себе контроль закладу, завдяки чому вам не доведеться зайвий раз переживати за витрати, доходи, облік, бухгалтерію, якість сервісу. Для барів та подібних закладів програма має особливі функції, спрямовані на вдосконалення обслуговування та полегшення роботи співробітникам.

Чим вигідна програма iiko для бару?

Автоматизація кафе та бару реалізується за рахунок численних можливостей iiko. Програма контролює будь-які касові операції. Вона може:

Всі перелічені функції запросто освоюються за день, навіть якщо у співробітників немає досвіду використання високотехнологічного ПЗ.

Переваги iiko

Айко – справжній порятунок для власника закладу, який не може постійно бути присутнім на об’єкті. Програма веде будь-які види обліку та надсилає звіти на першу вимогу. Слідкувати за закладом власник може віддалено з будь-якої точки планети, увійшовши до особистого кабінету з мобільного, ПК, планшета.

ПЗ для громадського харчування базується на технологіях штучного інтелекту і постійно вдосконалюється. На даний момент iiko славиться:

Як замовити програмне забезпечення для бару?

Замовити софт для автоматизації бару можна в будь-який час на офіційному сайті компанії Retail Soft Consulting. Зателефонуйте нам, замовте зворотний дзвінок або зв’яжіться з нами у месенджерах. Визначтеся з тарифом та сплатіть послуги. Наші співробітники оперативно встановлять утиліту та проведуть інструктаж з налаштувань, а також експлуатації. Якщо хочете використовувати iiko як професіонал, тоді ви можете пройти спеціальні навчальні курси у віддаленому форматі.

2021-11-15