Головна

Наш блог

Кур’єрська служба та сервіс доставки з iiko – мінімум клопоту, максимум користі

Автоматизація кур’єрської служби вона з основних завдань утиліти iiko. З її допомогою всі виробничі процеси, пов’язані з доставкою страв, можна довести до досконалості та виконувати з мінімальними зусиллями. Утиліта перебирає всі управлінські функції і веде облік. А ще одна інтегрується з сайтами та програмами, завдяки чому ви отримуєте єдину систему зі зручним інтерфейсом.

Корисність iiko для кур’єрської служби та сервісу доставки

Програма iiko щодо організації роботи служби доставки може:

Підключивши iiko до вашого сайту або додатку, вам більше не доведеться ні про що турбуватися самостійно. Ви зможете керувати меню та цінами через персональний кабінет, контролювати продажі та доходи, отримувати звіти у потрібному форматі на першу вимогу. Утиліта iiko вражає багатофункціональністю та простотою управління!

Який тариф iiko вибрати для служб доставки?

Для кур’єрських служб та сервісів доставки оптимальними є такі тарифи:

Докладніше про кожен тариф ви можете переглянути у відповідному розділі офіційного сайту компанії Retail Soft Consulting. Там же вказані розцінки та додаткові послуги, з якими iiko стає ще привабливішим та зручнішим для користувачів.

Чому краще довіриться Retail Soft Consulting?

Наша компанія є офіційним представником утиліти iiko в Україні. Вибираючи нас, ви отримуєте ліцензоване, повністю оригінальне програмне забезпечення без ризиків і підводного каміння. Ми не тільки надаємо ПЗ, але й надаємо повний спектр послуг із встановлення iiko. Звертайтеся до досвідчених фахівців! Про це рішення ви точно не пошкодуєте!

2021-12-10